Privacyverklaring

Privacyverklaring Witgoedonderdelen.eu

4 november 2018

 

Uw privacy is voor Witgoedonderdelen.eu van groot belang. Wij houden ons dan ook aan de privacywet.

Dit betekent dat uw gegevens veilig zijn bij ons en dat wij ze altijd netjes gebruiken. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij de webwinkel Meurs Electronica.eu/nl allemaal doen met informatie die we over u weten. Als u vragen hebt, of wilt weten wat we precies van u bijhouden, neem dan contact op met .

Afhandelen bestelling: Wanneer u bij ons een bestelling plaatst, gebruiken wij uw persoonsgegevens om deze netjes af te kunnen handelen. Wij mogen uw persoonsgegevens dan aan onze bezorgdienst geven om de bestelling bij u te laten bezorgen. Ook krijgen wij informatie over uw betaling van uw bank of creditcardmaatschappij. Hiervoor gebruiken wij uw naw-gegevens, emailadres en telefoonnummer. Hier hebben wij een legitiem belang bij. Wij bewaren deze informatie tot uw bestelling is afgerond en zeven jaar daarna ( dat is de wettelijke bewaarplicht ).

Verstrekking aan ander bedrijven of instellingen: Wij geven uw persoonsgegevens alleen aan andere bedrijven of instellingen als dat nodig is voor onze webwinkel of als wij dat wettelijk verplicht zijn        bijvoorbeeld als de Politie dat eist bij een vermoeden van misdrijf ) Wij werken met bepaalde bedrijven samen. Deze partners kunnen dus uw persoonsgegevens krijgen. Dit is nodig om u te kunnen leveren wat u heeft gekocht.

Cookies: Onze webwinkel gebruikt alleen sessie-cookies. Cookies zijn kleine bestandjes waar we informatie in kunnen opslaan zodat u die niet steeds hoeft in te vullen. Uw browser geeft toegang tot deze bestanden en verwijdert ze automatisch wanneer u uw browser sluit. Het gebruik van cookies verhoogt de gebruiksvriendelijkheid en veiligheid van deze website.

Beveiliging: Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Wij zorgen dat uw gegevens bij ons goed beveiligd zijn. We passen de beveiliging steeds aan en letten goed op wat er mis kan gaan.

Wijzigingen in deze privacyverklaring: Wanneer onze webwinkel wijzigt, moeten wij natuurlijk ook de privacyverklaring aanpassen. Let dus altijd op de datum hierboven en kijk regelmatig of er nieuwe versies zijn.

Inzage en verwijderen van uw gegevens: Als u vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van uw hebben, kunt u altijd contact met ons opnemen. Zie contactgegevens hieronder.

U hebt de volgende rechten:

Uitleg krijgen over welke persoonsgegevens we hebben en wat we daarmee doen.

Inzage in de precieze persoonsgegevens die we hebben.

Het laten corrigeren van fouten.

Het laten verwijderen van oudere persoonsgegevens.

Intrekken van toestemming.

Bezwaar maken tegen bepaald gebruik. Let op dat u altijd duidelijk aangeeft wie u bent, zodat we zeker weten dat we geen gegevens van de verkeerde persoon aanpassen of verwijderen.

Klacht indienen: Als u vindt dat wij u niet op de juiste manier helpen, dan heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:

Witgoedonderdelen.eu

Oranjelaan 279

6166 BP Geleen

0031 (0) 46-4857706

Email: info@witgoedonderdelen.eu

 

Informatie over online geschillen:

De Europese Commissie biedt consumenten de mogelijkheid om online geschillen op te lossen volgens Art. 14 paragraaf 1 van de ODR (platform voor geschillen). Het platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr) dient als site waar consumenten buiten de rechtszaal geschillen voor online aankopen kunnen oplossen.